ABOUT US

6

Product Categories

100+

Products

10+

Strategic Personal

Η ομάδα των ανθρώπων που απαρτίζουν την AGK BIO είναι εξειδικευμένοι και καταρτισμένοι γεωπόνοι με πολυετή εμπειρία στον τομέα της παραγωγής και της τυποποίησης γεωργικών σκευασμάτων, έτοιμοι να ανταποκριθούν με την απαραίτητη ευελιξία σε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη των παραγωγών . Ως υποστηρικτές της καλλιέργειας μίας νοοτροπίας ανάπτυξης, φροντίζουμε για τη συνεχή επιμόρφωση της ομάδας μας και προσαρμοζόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής .

Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε σε θέση να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που υπόσχονται στους παραγωγούς άριστη σχέση ποιότητας-τιμής πάντοτε με σεβασμό στον πελάτη και στο περιβάλλον . Η AGK επιδιώκει να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και να καταξιωθεί στη συνείδησή τους ως συνεργάτης και όχι απλά ως πάροχος λιπασμάτων, κάτι που μέχρι σήμερα αποτελεί κανόνα .

Η ιστορία μας

Μία ιδέα που εξελίχθηκε από πολλούς ανθρώπους, οι βαθιές γνώσεις ετών που αποκτήθηκαν και η αγάπη μας για τον τομέα της γεωργικής παραγωγής οδήγησαν στην ίδρυση αλλά και εδραίωση της εταιρίας μας στο σήμερα .

Η αρχή (1993)

Η πρώτη εταιρία ιδρύεται από τον Κωνσταντίνο Κουντουρόγιαννη με κύριο σκοπό την εμπορία λιπασμάτων στον χώρο της γεωργίας .

Η ιδέα (2006)

Σε μία εποχή που οι απαιτήσεις των παραγωγών άλλαξαν και η ανάγκη για ορθολογική θρέψη γινόταν ολοένα και πιο επιτακτική, η εταιρία μας ανταποκρίθηκε στα νέα δεδομένα και με αφορμή αυτές τις αλλαγές δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και επιπλέον εξέλιξή της .

Η ίδρυση (2014)

Έχοντας πλέον θέσει νέα θεμέλια και με πίστη στο όραμά μας, ιδρύσαμε την AGK με επόμενο στόχο την εδραίωσή μας στον χώρο της γεωργίας, όχι μόνο ως προμηθευτές αλλά και ως παραγωγοί εξειδικευμένων λιπασμάτων που προσφέρουν πρωτοποριακές λύσεις, εξατομικευμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των παραγωγών .

Το σήμερα

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 28 έτη, είμαστε σήμερα σε θέση να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες του παραγωγού, προσφέροντάς του καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν προσαρμοστεί με βάση τα εδάφη και τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας . Συνεργαζόμενοι με υπερσύγχρονα εργαστήρια, διασφαλίζουμε την παρασκευή και παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς . Στόχος μας, να διατηρήσουμε και εξελίξουμε την επιστημονική κατάρτιση της εταιρίας μας σε βάθος χρόνου .

Οι εγκαταστάσεις μας

Στην AGK έχουμε φροντίσει να εξοπλίσουμε τις εγκαταστάσεις μας με υπερσύγχρονα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να διασφαλίσουμε την παρασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αυθεντικότητας . Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης στεγάζονται στη Ριτσώνα Ευβοίας και λειτουργούν με βάση τα προβλεπόμενα από τον νόμο πρότυπα, ενώ παράλληλα, διαθέτουν πρωτοποριακά συστήματα που εξασφαλίζουν την άριστη συντήρηση των σκευασμάτων που παρασκευάζουμε . Όπως φροντίζουμε για τη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη της τεχνογνωσίας της ομάδας μας, έτσι και οι εγκαταστάσεις μας εξοπλίζονται διαρκώς με νέα, εξειδικευμένα και απαραίτητα συστήματα, καθιστώντας την εταιρία μας άρτια σε κάθε της σημείο .

Καλλιεργούμε κουλτούρα βιώσιμης ανάπτυξης

Περιβαλλοντική ευθύνη

Από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι και τις διαδικασίες παραγωγής, η ομάδα μας φροντίζει να λειτουργεί με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον . Η οικολογική συνείδηση της εταιρίας μας διαφαίνεται στις επιλογές μας, όπως για παράδειγμα, στις συσκευασίες των λιπασμάτων μας που είναι από 100% ανακυκλώσιμο υλικό .

Σεβασμός στον πελάτη

Κύριο μέλημά μας ήταν, είναι και θα είναι η ανάπτυξη μίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που θα έχει διάρκεια σε βάθος χρόνου . Η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας σε όλα τα στάδια παραγωγής, θρέψης, συντήρησης και θεραπείας, για να έχουμε τη χαρά να βιώσουμε μαζί σας την επιτυχία στην καλλιέργειά σας .

Σύγχρονες πρακτικές

Προχωράμε μαζί στο μέλλον! Στην AGK δε σταματούμε ποτέ να επιμορφωνόμαστε και να ακολουθούμε τις εξελίξεις συνεργαζόμενοι με εξειδικευμένα εργαστήρια και φορείς . Μόνο έτσι θα μπορούμε να προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα που θα δώσουν πραγματικές λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής μας .